Rólunk

A Back2Bag táskák mindegyikében egy autó lelke lakozik, mely a különféle újrahasznosított gépkocsi-belsőkből - légzsákok, bőr- és szövetkárpitok, biztonsági övek – nyert karakterjegyekkel kel életre. Így lehetséges az, hogy kínálatunk minden darabja saját, egyedi történettel rendelkezik.

A márka alapítója Kovács Balázs és Kovács-Sárándy Viktória, akik a családi vállalkozásként működő autóbontóban összegyűlt, másként már nem hasznosítható anyagokat kezdték el újragondolni. A hihetetlenül erős, mégis könnyű vásznak és strapabíró, elegáns bőranyagok megannyi kreatív lehetőséget hordoznak magukban - ezeket kiaknázva számtalan táskatípust, sőt, ruházatot, bútort is készítettünk már. Laptoptáska, válltáska, tote bag vagy éppen kabát - ha jön egy inspiráció, hamar megvalósítjuk és útjára indítjuk.

Munkásságunkat már díjjal is (Ozone Zöld-díj) jutalmazták már, illetve több tévés, magazin- valamint rádió-interjút adtunk. A környezettudatos és fenntartható termékek készítése mellett fontosnak tartjuk azt is, hogy olyan megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek egyedülállóak a piacon, mint például a légzsákfestés vagy speciális terméktípusok (Bessenyey Zoli számára alkotott, kerekesszékes életmódra tervezett termékcsalád).